Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για τους ομίλους του UEFA Europa League 2023-24. Πρόκειται για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ (5/10 – 19.45), τη Μαρσέιγ (9/11 – 22.00) και την Μπράιτον (30/11 – 19.45).
Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Τετάρτη 20/9 και ώρα 10 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας εγχώριων διοργανώσεων στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους και για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24.
Από αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η ελεύθερη πώληση εισιτηρίων, έως εξαντλήσεώς τους.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.
Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.
Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
αδελφια οντως δεν μπορουσα να βγαλω εισιτηρια με την καρτα φιλαθλου που εβγαλα φετος ( δεν ξερω για ποιον λογο)
μολις εβαλα αλλη καρτα εβγαλα και για τα 3 ματς . στο μεταξυ με την καρτα φιλαθλου που δεν μπορουσα να βγαλω χτες ειχα βγαλει εισιτηρια και για τα 2 προκριματικά ματς ....τι γινεται δεν εχω καταλαβει
Έκανα λάθος. ..ο φίλος πιο κάτω έχει δίκιο. Το νούμερο του διάρκειας σου είναι. Έβλεπα τον αριθμό του διάρκειας μου και δεν τον γνώριζα. Συγνώμη. ..
Αφού βάλεις τα στοιχεία σου και ΑΜΚΑ + τον αριθμό της κάρτας φίλου, πατάς ενημέρωση. Εν συνεχεία πας στα εισητήρια μου και έχει βγάλει ένα αριθμό, νομίζω 12ψήφιο, τον αντιγράφεις και τον βάζεις στο QR. Για κάθε ματς το QR είναι διαφορετικό και πρέπει να επαναλάβεις την διαδικασία
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο QR ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ;
TO νουμερο του διαρκειας σου
Κάποιος που ξέρει να μας απαντήσει; και εγώ το ψάχνω.
Κάποιος που ξέρει να μας απαντήσει; και εγώ το ψάχνω.
ΔΕΝ μου αναγνωριζει τη καρτα φιλου ( που με αυτη εχω βγαλει το διαρκειας και εισιτήρια με δυναμο και αντβερπ) πηρα την εταιρεια που βγαζει τα εισιτηρια κ μου λεει οτι εχουν ενημερωση οτι πρεπει να βγαλω ενα καρτα . εχω διαρκειας στην 1 . ειμαστε σοβαροι ? οντως ?
Δίνουν στον κόσμο που έχει διαρκείας στις θύρες με διαρκείας μόνο για Ελλάδα προτεραιότητα ελάχιστων ωρών από μεσημέρι Τρίτης μέχρι νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας για να κλείσουν θέση σε τρία μαζί παιχνίδια τα οποία είναι να γίνουν σε διάστημα από 15 ημέρες μετά μέχρι 2μιση μήνες μετά . Πολύ λίγο το χρονικό διάστημα και θεωρώ unfair την κίνηση της ΠΑΕ . Μιλάμε για ένα ποσό των 120 ευρώ ( χώρια τις προμήθειες ) για μια θύρα όπως την 48 και ακόμα παραπάνω για άλλες . Σχεδόν αξία Ευρωπαικού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαρκείας αρκετών θυρών και δίνεις στον κόσμο προθεσμία σχεδόν 18 ωρών εκ των οποίων οι 8 είναι βραδυνές ώρες ; Προς τι αυτή η βιασύνη ; Σόρρυ αλλά βρίσκω την ενέργεια αυτή απλά απαράδεκτη προς τον κόσμο που αναγκάστηκε να πάρει διαρκείας , στηρίζοντας την ΠΑΕ , χωρίς εξασφαλισμένη θέση στα Ευρωπαικά παιχνίδια . Λανθασμένη τακτική και ελπίζω να αναθεωρήσουν και να δώσουν παραπάνω χρόνο στον κόσμο . Στην τελική υπάρχουν πάρα πολλές ημέρες για την ελεύθερη διάθεση διαθέσιμες .
Γιατι βαζετε αρνητικες ρε παιδια? Λογικο ειναι το ερωτημα!
Εχω βγαλει διαρκειας για Ελλαδα στη 2.δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν με αφησαν να αγορασω και ευρωπαικο διαρκειας για τη θεση μου ενω σε καθε ευρωπαικο αγωνα η θεση μου ειναι διαθεσιμη προς πωληση.υποτιθεται θα ητανε για την ουεφα αυτες οι θεσεις και δεν θα ητανε διαθεσιμες(αυτο μου απαντησαν στο τηλεφωνο)και τωρα βλεπω σε καθε αγωνα να πουλιεται εισιτηριο κανονικα στη θεση μου.αν τα αγορασω ολα(μαζι με αντβερπ-ντιναμο που ειχα ηδη παρει) θα μου βγει πιο ακριβα απ οτι αν με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αφηναν να αγορασω το ευρωπαικο διαρκειας.συγνωμη αλλα νιωθω εξαπατημενος..
η 2 μπορει οριακα, αναλογως τον αγωνα να μην ολη εξ ολοκληρου διαθεσιμη στο κοινο της ΑΕΚ. Ειναι διπλα απο τους φιλοξενουμενους. Αυτο υποθετω βεβαια, μπορει να υπαρχει αλλος λογος
Εγω εχω 2 θεσεις διπλα απο το πλεξιγκλας και σε ολα τα ματς ειναι διαθεσιμη..πατηστε οσα dislike θελετε ειπαμε καινουριο πληρωνουμε τα πιο ακριβα εισιτηρια αλλα υπαρχει και ενα οριο..
Γιατί δεν ξέρανε προφανώς μέχρι πόσα θα ζητήσουν οι αντίπαλοι
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ. Η ΜΑΡΣΕΙΓ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΓΙΑΞ ΜΕΤΡΙΟΣ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
Γιατί δεν γίνεται το ίδιο με τα εκτός; O Άγιαξ έχει ήδη κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για το ματς στην ολλανδία όπως καιη μαρσέιγ. Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα προλάβουμε εισιτήριο ώστε μετά να κλείσουμε αεροπορικά/διαμονή σε τριπλάσιες τιμές;