Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και δεν έκρυψε την επιθυμία του η Ένωση να διαλύσει τους «ερυθρόλευκους»
«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Αν με ρωτάς όμως τι θέλω, η επιθυμία μου είναι η ΑΕΚ να διαλύσει τον Ολυμπιακό και πιστεύω μπορεί να το κάνει. Η ΑΕΚ βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου.
Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ατομικά στον Ματίας Αλμέιδα, αλλά συνολικά στους παίκτες της ΑΕΚ. Δεν γνωρίζω τον Αλμέιδα και δεν θα μπορούσα να μιλήσω γι' αυτόν» τόνισε ο Κομάντο μιλώντας στην ιστοσελίδα sdna.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αν είχε ελάχιστο μυαλό στο κεφάλι του θα είχε κάνει τεράστια καριέρα, εδώ πέρα άφησε το στίγμα του και θα τον θυμόμαστε πάντα με θετική σκέψη γιατί έχει αποδείξει ότι είναι ένας από εμάς ... σε αγαπάμε βρανιες και σου ευχόμαστε ο,τι καλύτερο!!
..το κεφάλι μου μέσα....
Ο δικός μας τρελός.. ΑΕΚ για πάντα.