Ο Αλεξάντερ Κάλενς έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (15/9) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και αμέσως μετά πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ξεναγήθηκε στην Αγιά Σοφιά, επέλεξε το νούμερο "18" να φοράει στην Ένωση και φωτογραφήθηκε σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Δείτε φωτογραφίες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
καλημερα απο την ξενητεια.Ευχομαι υγεια, ηρεμια ,και να βοηθησει την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΕΖΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Καλώς ήρθες Αλεξάντερ!Παρόλο που αρκετοί λοιδορούσαν στο άκουσμα της συγκεκριμένης μεταγραφής,προσωπικά τον πιστεύω πολύ αυτόν τον παίκτη και θεωρώ ότι θα μας βγει και θα βοηθήσει την ομάδα.
Καλώς ήρθες στην ΑΕΚΑΡΑ μωρή παιχτάρα!!!
Απ ότι βλέπω άρχισαν να τοποθετούν τα καθίσματα που είχαν σπάσει στο πέταλο.. στο πάνω διάζωμα απ την 21 έχουν μπει όλα. Εμεινε το κάτω διάζωμα..