Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων για τη διερεύνηση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, σχετικά με το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στην Εισαγγελία κατατέθηκαν τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων αμέσως μετά το θάνατο της νεαρής κοπέλας από την Χίο.
Αποτέλεσμα ήταν η εισαγγελική διαταγή για την προκαταρκτική.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το κλίμα είναι βαρύ καθώς το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν είναι πολλές.
Καθοριστικής σημασίας αναμένεται να είναι το πόρισμα από τη νεκροψία- νεκροτομή αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη από την Χίο κατέληξε μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας και ενώ είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

