Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παρελθόν από τον πάγκο του Πιερικού ο Ανδρονίκου μετά από μόλις 17 μέρες

Μόλις 17 μέρες μετά την πρόσληψή του, ο Νίκος Ανδρονίκου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πιερικού, με την ομάδα να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους λόγω διαφοράς στη φιλοσοφία των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πιερικού:

«Το σωματείο ΣΦΚ Πιερικός και ο προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο λόγος αφορά αποκλειστικά και μόνο τη διαφορά φιλοσοφίας και τη διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με αγωνιστικά θέματα και τη γενικότερη προσέγγιση του ποδοσφαίρου.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί τον κ. Ανδρονίκου για την ως τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή τύχη και καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ