GOAL
Αποθεωτικό είναι η εφημερίδα «Goal» για την ΑΕΚ μετά τη χθεσινή της επικράτηση: «ΑΕΚΑΡΑ 4-0» είναι ο κεντρικός τίτλους του αγώνα, για να τονιστεί: «Κολοσσοί Δέλλας και Λύμπερ και 2 γκολ από τον Μπλάνκο». Η εφημερίδα πάντως σημειώνει: «Οφσάιντ το πρ΄το και το τρίτο γκολ τη ΑΕΚ, «φωνάζει» η ΑΕΛ, στο τέλος... καθάρισε η Ένωση». Επιπλέον αναφέρονται και οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου με τη συγγνώμη προς όλους για την αποβολή του, αλλά και τα αποθεωτικά σχόλια του Ισπανού για τον Σκόκο.
SPORTDAY
Στο «ντουέτο» Μπλάνκο - Λυμπερόπουλου στέκεται η εφημερίδα μετά τη χθεσινή τους εξαιρετική απόδοση: «Οι δύο μαζί σαρώνουν» τονίζεται, ενώ σημειώνεται: «Για πρώτη φορά μετά το 2008 Μπλάνκο και Λυμπερόπουλος ξεκίνησαν στην ενδεκάδα της ΑΕΚ και έβγαλαν... πολυβόλα. Δύο γκολ ο «Ζορό» και από ένας οι Λύμπε και Δέλλας στο 4-0 επί της Λάρισας». Από την άλλη τονίζεται ότι σειρά πλέον παίρνουν τα συμβόλαια των Μπλάνκο και Τζιμπούρ να τον πρώτο χθες να τονίζει: «Έχω κάνει ήδη αρκετά, στο χέρι της διοίκησης είναι».
ΕΞΕΔΡΑ
Πρώτο θέμα αποτελεί για την εφημερίδα η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ: «Σκοτώνει» είναι ο κεντρικός τίτλος της και στο σχολιασμό του αγώνα αναφέρεται: «Ο killer Μπλάνκο άνοιξε τον δρόμο και η ΑΕΚ έστησε στο τέλος γλέντι και ετοιμάστηκε ψυχολογικά για τον «τελικό» με τη Ζενίτ. Σοβαρή χάρη σε Δέλλα, Λύμπε και Μπλάνκο η ΑΕΚ. Πολλά λάθη ο Καλόπουλος, απέβαλε τον έξαλλο Χιμένεθ. Οφσάιντ το τρίτο γκολ της Ένωσης».
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Φυσικά η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ κυριαρχεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας: «4-0 αυτή είναι ΑΕΚ» τονίζεται, για να «αποθεωθεί» στην πορεία η τριάδα Μπλάνκο, Δέλλας, Λυμπερόπουλος: «Μαγεία ο Μπλάνκο με δύο γκολάρες και μία ασίστ. Σκόρερ και πραγματικοί αρχηγοί οι Λύμπε - Δέλλας». Αναφορά γίνεται και στον Μανόλο Χιμένεθ με την εφημερίδα να τονίζει: «Κάνει δουλειά ο Μανόλο. Πανέτοιμη η Ένωση για τον «τελικό» της Πέμπτης απέναντι στη Ζενίτ»
SCORE
Προάγγελος για τον αγώνα με τη Ζενίτ ήταν το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα, σύμφωνα με την εφημερίδα η οποία τονίζει: «Προθέρμανση πρόκρισης με τεσσάρα. Και τώρα όλα για την πρόκριση. Η σοβαρή ΑΕΚ δεν φοβάται τους Ρώσους». Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρει: «Δύο γκολ ο Ζορό, Δέλλας και Λύμπε τα άλλα. «Κολοσσός» ξανά ο Δέλλας. Εκνεύρισε Χιμένεθ και κόσμο ο Καλόπουλος». Από εκεί και πέρα γίνεται λόγος για την άφιξη της Ρίος για την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία δήλωσε στην εφημερίδα ότι ήρθε στην Ενωση για τον τίτλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
oloi gipedo re
ananewsh ston blanco xtes ma kala eimaste sobaroi den tha krathsoume ton prwto mas skorer pou thelei kai o idios na meinei?????pragmatika an xathei aytos o paixths tha einai egklhma!!ismael blanco oeoeoe
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ GOAL ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΕΙΟΥ.... ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1-0 ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ, Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ.... ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ, ΝΑ ΠΩ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑΙ.... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ, ΗΤΤΑ ΕΚΤΟΣ, ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ....... ΟΠΟΤΕ, ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ....
ΑΕΚ365 ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΠΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Ή ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙ!
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ ΡΕ !!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ !!!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ , Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!!!!!!! ΑΣΤΕ ΤΙΣ @@@@ΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΜΜ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΣΚΟΥΦΟ ΑΕΚ Κ ΜΠΟΥΦΑΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ !!!!!!!!!!! ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙΣ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !!! ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!!!