Στην αποβολή του Ντούντου, την οποία χαρακτήρισε υπερβολική, στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Καταρχήν δεν ξέρουμε αν ήταν ή δεν ήταν αποβολή του Ντουντού ούτε θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία. Στα πρώτα λεπτά έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική αλλαγή με τον Ρόμενταλ. Στα 20 λεπτά είχαμε τον Φουστέρ με χτυπημένο πρόσωπο.
Αν ήταν κόκκινη του Ντουντού τότε δεν ξέρω αν του Ολιβεϊρα ήταν κίτρινη, κόκκινη ή μπλε! Αν και δεν συνηθίζω να σχολιάζω αποφάσεις των διαιτητών θεωρώ υπερβολική την αποβολή του Ντουντού. Επίσης η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα στο διάστημα που αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες. Αμυνθήκαμε αλλά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πιο καλά. Εκτός αυτού έπρεπε να είχαμε βγάλει πιο μπροστά την μπάλα».
Αναφερόμενος στο θέμα του Μήτρογλου ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Ο Μήτρογλου παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα είχε παίξει βασικός στο πρώτο ματς. Απλά έχει χάσει την θέση του. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το ποιο παιχνίδι αρέσει στον προπονητή και το τι προπόνηση θέλει να γίνεται και θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
