Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με εννέα ομάδες η Volley League

Δεν θα δοθεί wild card για να καλυφθεί το κενό της ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα της Volley League θα με εννιά ομάδες και δεν θα δοθεί «wild card» για να καλυφθεί το κενό της ΑΕΚ. Η Ένωση έμεινε εκτός μετά την άρνηση της ΕΣΑΠ να την εγγράψει ως μέλος της με αποτέλεσμα να μην της επιτραπεί να καταθέσει φάκελο αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει ότι σε έκτακτο σημερινό της ΔΣ αποφάσισε OMOΦΩΝΑ την μη χορήγηση κάρτας ελεύθερης συμμετοχής για την περίοδο 2023/2024 , θεωρώντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις συνηγορούν στο γεγονός ότι η από κοινού με την Ομοσπονδία (την οποία και ευχαριστούμε για την στήριξη και συνεργασία της) προσπάθεια διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος με δέκα αγωνιστικά ισχυρές και φερέγγυες ομάδες (και μάλιστα με κριτήρια, κατά το μέτρο του δυνατού, αντικειμενικά και μετρήσιμα) δεν εκτιμήθηκε με τον δέοντα τρόπο.

Συνεχίζουμε ενωμένοι ρίχνοντας όλο μας το βάρος στην άρτια διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματός μας, η κλήρωση του οποίου προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και το οποίο υποσχόμαστε ότι θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.

Ταυτόχρονα δεσμευόμαστε, να γίνουν όλες οι απαιτούμενες θεσμικές και κανονιστικές παρεμβάσεις, ώστε το επόμενο πρωτάθλημα 2024/2025 να διεξαχθεί με δώδεκα ομάδες, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι και πέντε αλλοδαπούς αθλητές».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ