Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Λάνθιμος γύρισε στα... κρυφά ακόμα μια ταινία με την Έμμα Στόουν

Το αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ όλοι περιμένουν το «Poor Things»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things» προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές, ενώ σύντομα αναμένεται και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ωστόσο, ο δημιουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Cineuropa, αποκάλυψε ότι σκηνοθέτησε… στα κρυφά μια νέα ταινία στην Ελλάδα, η οποία ακόμη δεν έχει τίτλο. Και σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά η Έμμα Στόουν, ενώ κινηματογραφιστής είναι ο Ρόμπι Ράιν, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Λάνθιμο και τις ταινίες The Favourite και Poor Things. Ο Λάνθιμος δεν αποκάλυψε εκτενείς λεπτομέρειες για την ταινία, αναφέροντας απλώς ότι είναι «πολύ πιο απλή και πολύ διαφορετική από το Poor Things».

Αυτή είναι η πέμπτη ταινία στην οποία συνεργάζονται η Έμμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος, ενώ έχουν ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «AND», η οποία γυρίστηκε στη Νέα Ορλέανη.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ