Quantcast
NEWS
14 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βαρβιτσιώτης: Θρηνούμε τον χαμό του συνανθρώπου μας, αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των μελών του πληρώματος τους δικούς τους ανθρώπους που πήγαν να βγάλουν ένα μεροκάματο και δεν ξέρω γιατί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία

Ο υπουργός μίλησε για θρήνο και για τους μεροκαματιαρηδες του πλοίου που «κατέληξαν να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καταδίκασε το έγκλημα στον Πειραιά, ωστόσο σε αρκετές παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικά δίκτυα τόνισε ότι από τη μια θρηνούμε τον χαμό του ανθρώπου αυτού αλλά από την άλλη θρηνούμε και για τις οικογένειες των μελών του πληρώματος που κατέληξαν να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία!

«Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους αλλά δεν μπορεί και να χαρακτηρίζει την ποιότητα των Ελλήνων ναυτικών», ανέφερε αρχικά στον ALPHA και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Τέτοιες σκηνές δεν τις έχουμε ξαναδεί και είναι σίγουρο ότι σήμερα θρηνούμε τον χαμό του συνανθρώπου μας αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των μελών του πληρώματος τους δικούς τους ανθρώπους που πήγαν να βγάλουν ένα μεροκάματο και δεν ξέρω για ποιους λόγους σήμερα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία».

Ανάλογη δήλωση έκανε νωρίτερα και στο κανάλι του OPEN τονίζοντας:

«Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν ένα μισθό, ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

 

 

Παράλληλα και στην παρέμβαση του στο Action 24 ανέφερε: «Είμαστε σοκαρισμένοι. Ένας άνθρωπος που πήγε να ταξιδέψει και βρέθηκε νεκρός και ένας άλλο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του και βρέθηκε κατηγορούμενος».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ