Quantcast
NEWS
31 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο Πανθεσσαλικό, μαζί με το λαό της, μόνο για τη νίκη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αφήνει στην άκρη, προς το παρόν, κληρώσεις, Ευρώπη κτλ. και καλείται απόψε (21:30 aek365/ Cosmote TV 1) να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα του Βόλου - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ – ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Mία πολύ έντονη εβδομάδα, χωρίς καλές ειδήσεις, ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής για την ΑΕΚ. Θέλει η ομάδα να κλείσει αυτό την εβδομάδα και να μπει στην διακοπή ήρεμη, κερδίζοντας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η απώλεια των δυο βαθμών με τον Πανσερραϊκό δεν έβαλε την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Ελλάδας καλά στις εγχώριες υποχρεώσεις. Χρόνος σαφώς και υπάρχει μπροστά της να καλύψει το χαμένο έδαφος που δημιουργήθηκε γρήγορα και πρέπει απόψε να φύγει νικήτρια από τον Βόλο…

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλά πόσο δύσκολη είναι αυτή η μετάβαση από την Ευρώπη στην Ελλάδα. Και η ΑΕΚ τώρα μαθαίνει κι αυτό το μονοπάτι. Πρέπει να το μάθει, βασικά… Έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου της που θα βρεθεί στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, η Ένωση καλείται να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και να πάει στη διακοπή ώστε να ανασυνταχθεί ψυχικά και αγωνιστικά, μιας και είναι γνωστό πλέον ότι την περιμένει πρόγραμμα «βουνό» μετά τα ματς των Εθνικών ομάδων έχοντας Ολυμπιακό εντός, Μπράιτον εκτός και Παναθηναϊκό εκτός.

Απουσίες σε ένα ακόμη παιχνίδι υπάρχουν και είναι σημαντικές. Εκτός του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, στην Αθήνα έμειναν και οι Γκατσίνοβιτς, Πισάρο. Ο Σέρβος έχει ένα μϋικό πρόβλημα στο δεξί πλευρό και ο Μεξικανός ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Από εκεί και πέρα για την 11άδα όλα είναι ανοιχτά. Δεν θα δούμε ολικό ροτέισον όπως την προηγούμενη εβδομάδα, όμως αλλαγές αναμένονται, σε σχέση με τους ένδεκα που ξεκίνησαν την Τετάρτη. Θέση για παράδειγμα στο αρχικό σχήμα μπορεί να διεκδικήσει ο Ζίνι ως αριστερός χαφ εξτρέμ, εφόσον δεν προτιμηθεί εκεί ο Πινέδα.

O Bόλος από την πλευρά του έχει κι αυτός ανάγκη τους βαθμούς, καθώς στις δυο πρώτες αγωνιστικές ήρθε ισοπαλία (2-2) με τη Λαμία στην έδρα του και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό 3-0 στη Λεωφόρο.

Όποια ανάγκη κι αν έχει ο Βόλος πάντως, η ΑΕΚ καλείται να μπει στο παιχνίδι αποφασισμένη, συγκεντρωμένη και αποτελεσματική. Να κάνει γκολ τις ευκαιρίες της και να προσέξει στην άμυνα να μην δεχθεί κάποιο τέρμα, σε επιθετικές στιγμές των γηπεδούχων.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ