PREMIER LEAGUE-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: 2-2
Γήπεδο: Gtech Community Stadium
Ματσάρα ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Μπόρνμουθ που ήρθαν ισόπαλες 2-2. Τρία δοκάρια οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Στο 7ο λεπτό ο Γένσεν με όμορφη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 παρά την προσπάθεια του Νέτο να αποκρούσει, ενώ στο 19’ ο Κρίστι έκανε μαγική ενέργεια αλλά την ώρα που πήγε να πλασάρει ο συμπαίκτης του Σολάνκε έκανε απίθανη γκάφα και ουσιαστικά τον έκοψε.
Στο 22’ η Μπρέντφορντ άγγιξε το γκολ στην αντίπερα όχθη καθώς είχε δοκάρι με τον Σαντέ και στο 29’ το σουτ του Κρίστι πέρασε μόλις έξω. Τελικά στο 30’ ο Σενέσι έβγαλε κάθετα στον Σολάνκε που από αριστερά έκανε την προσποίηση και με δεξί σουτ έγραψε το 1-1.
Στο 34ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά ο Πίνοκ πήρε ολομόναχος την κεφαλιά αλά αστόχησε και στο 45’ ο Σεμένιο έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά.
Στο 47ο λεπτό ο Εμπεουμό έχασε κι εκείνος μεγάλη ευκαιρία και στο 59’ η Μπρέντφορντ είχε και 2ο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Γουϊσά. Στο 76’ η Μπρέντφορντ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Λιούις Πότερ και στην κόντρα ο Μπρουκς από κοντά πλάσαρε για το 1-2.
Ωστόσο στο 90+3’ ο Εμπεουμό έκανε φοβερή ενέργεια, πάτησε περιοχή από δεξιά και πλάσαρε με το αριστερό για το 2-2.
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Χίκεϊ (82’ Ολακιγκμπέ), Πίνοκ, Μι (81’ Αγέρ), Χένρι, Νόργκααρντ, Γιάνελτ (71’ Λιούις Πότερ), Εμπεουμό, Γένσεν (81’ Κόλινς), Σαντέ (71’ Ονιεκά), Γουισά
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Νέτο, Άαρονς, Ζαμπάρνι, Σενέσι, Κερκέζ, Κουκ, Μπίλινγκ, Κλάιφερτ (71’ Ταβερνιέ), Κρίστι (87’ Μεπάμ), Σεμένιο (60’ Μπρουκς), Σολάνκε
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!