ΙΣΠΑΝΙΑ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 5-3
Γήπεδο: Reale Arena
Την πρώτη της νίκη στην φετινή La Liga πανηγύρισε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία επικράτησε 5-3 της Γρανάδα στο «Reale Arena».
Στο 9’ η Σοσιεδάδ έφυγε στην κόντρα με τον Κούμπο, με τον Ιάπωνα να βγαίνει απέναντι από τον Φερνάντες και με ψύχραιμο τελείωμα να γράφει το 1-0 και στο 31’ το μακρινό σουτ του Τραορέ πέρασε αρκετά εκτός.
Στο 36’ η Γρανάδα κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Λε Νορμάν, έπειτα από κόρνερ του Γκουμπάου, ενώ στο 44’ οι Ανδαλουσιανοί πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ. Ο Κούμπο πήρε την μπάλα από τα δεξιά, πάτησε περιοχή και με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έγραψε το 2-1, ενώ στο 59’ ο Θουμπιμέντι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 3-1.
Στο 68’ ο Μπαρενετσέα με πλασέ από κοντινή απόσταση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 75’ ο Κούμπο θέλησε να βρει τον Οριανθάμπαλ, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπος και να καταλήγει στα δίχτυα για το 5-1.
Στο 83’ ο Μπογέ με ωραία προσωπική ενέργεια και ακόμα πιο ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 5-2. Στο 90+4’ η Σοσιεδάδ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον Σαντίκ και στο 90+8’ ο Σαραγόσα διαμόρφωσε το τελικό 5-3.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Τίρνεϊ(69’ Μουνιόθ), Μπαρενετσέα(79’ Ζακαριάν), Μερίνο(83’ Τουριέντες), Θουμπιμέντι, Μέντεθ, Κούμπο(79’ Μόμο Σο), Οριανθάμπαλ(79’ Σαντίκ)
ΓΡΑΝΑΔΑ: Φερνάντες, Ντίας(66’ Σάντσεθ), Ρούμπιο(66’ Μπος), Μιγκέλ, Νέβα, Καγιεχόν(66’ Πουέρτας), Ρουίθ(66’ Μελέντο), Γκουμπάου, Σαραγόσα, Ουζούνι, Μπογέ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!