Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που πρώτα μετέδωσε το Corfutvnews, ότι ένας ασθενής σκότωσε ασθενή μέσα στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το συμβάν έγινε 21:55 όταν ένας χρόνιος ασθενής της Ψυχιατρικής Κλινικής 45 ετών επιτέθηκε σε Κερκυραία ασθενή 63 ετών που νοσηλεύονταν στα Οξέα και η οποία εισήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο.
Υπό άγνωστες συνθήκες, οι οποίες διερευνώνται με ΕΔΕ που διατάχθηκε από την Διοικήτρια Μαντώ Εγγλεζοπούλου, ο τρόφιμος που βρισκόταν στην Ψυχιατρική Κλινική, μετέβη στα Οξέα και επιτέθηκε στην Κερκυραία ασθενή εντός του δωματίου της η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν. Καταφέρθηκε εναντίον της με αιχμηρό αντικείμενο, στιλό, προκαλώντας της θανάσιμο τραυματισμό.
ΠΗΓΗ: «corfutvnews.gr»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

