Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το ΝΑΤΟ ευχήθηκε στην Τουρκία για την «Ημέρα της Νίκης», την επέτειο της μάχης που οδήγησε στην Μικρασιατική Καταστροφή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το στρατηγείο του ΝΑΤΟ που εδρεύει στη Σμύρνη επέλεξε να ευχηθεί στους Τούρκους ανήμερα της εθνικής εορτής «Ημέρα της Νίκης» για τη μάχη που κέρδισαν με τους Έλληνες κοντά στο Αφιόν Καραχισάρ της Μικράς Ασίας. Την ημέρα αυτή, η Τουρκία τιμά την νίκη επί των ελληνικών δυνάμεων, στη μάχη που διεξήχθη στις 30 Αυγούστου του 1922 στο Ντουμπλουπινάρ και η οποία άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για την Μικρασιατική Καταστροφή.

«Η LANDCOM εύχεται χρόνια πολλά για την Ημέρα της Νίκης και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος που μας φιλοξενεί. Σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη ημέρα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Τουρκία για τη φιλοξενία τους ως οικοδεσπότες μας εδώ στο LANDCOM» αναφέρει στο μήνυμά της στο Twitter η συμμαχική χερσαία διοίκηση του ΝΑΤΟ και συνεχίζει: «Από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ το 1952, η Τουρκία έχει συμμετάσχει σε πολλαπλές επιχειρήσεις και ασκήσεις και πάντα επιδεικνύει τον μεγάλο επαγγελματισμό και την επιμονή των στρατιωτών της. Η Τουρκία και το ΝΑΤΟ είναι πιο δυνατά και ασφαλέστερα μαζί».

 

Η LANDCOM έκανε παρόμοια ανάρτηση για τις 30 Αυγούστου και πέρυσι, αλλά μετά από ένσταση της Ελλάδας, το μήνυμα διαγράφηκε.

Η Τουρκία έφερε τη διαγραφή του μηνύματος υπόψιν των Αρχών του ΝΑΤΟ και χαρακτήρισε την κίνηση αυτή απαράδεκτη. Στη συνέχεια, η LANDCOM μοιράστηκε ένα νέο συγχαρητήριο μήνυμα την 1η Σεπτεμβρίου, προσθέτουν στα ρεπορτάζ τους οι Τούρκοι, που κάνουν ιδιαίτερη μνεία στις ευχές από το ΝΑΤΟ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ