Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
«Έχει το σκορ που έχει σε όλα τα πρώτα ημίχρονα φέτος, χάνει 1-0. Η ΑΕΚ μπαίνει να κάνει την ανατροπή. Δεν χρειάζεται γρήγορο γκολ. Μακάρι να μπει στο πρώτο λεπτό, αλλά δεν είναι απαραίτητο», ανέφερε αρχικά και τόνισε τις πιθανότητες πρόκρισης των «κιτρινόμαυρων».
Όσο για τα δεδομένα σχετικά με την παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή, αναφέρθηκε στα τρία πιθανά σενάρια που υπάρχουν και αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα του παιχνιδιού.
Επίσης, σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, τονίζοντας, ωστόσο πως αυτό που έχει προτεραιότητα σήμερα είναι το παιχνίδι και όχι τα μεταγραφικά. Τα μεταγραφικά θα τα δούμε απο την Πέμπτη (31/8).
Ακούστε όσα είπε:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η αποστολη βγαίνει πριν αρχίσει ο γύρος αγώνων εδώ και 15 μέρες περίπου και δεν αλλάζει. Οι παίχτες παίζουν δεν παίζουν είναι οι ίδιοι. Ούτε τα βασικά πλέον. Έλεος δηλαδή. Τι λέτε στον κόσμο;
Δεν υπάρχει χειρότερο από ανθρώπους με ελλειπείς γνώσης να το παίζουν ψαγμενοι...ούτε τα βασικά έλεος δηλαδή
Κλήρωση
Νάπολι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μιλαν
ΑΕΚ.
Πως θα γίνει ρε παίχτη και Νάπολι και Μίλαν.;;είναι και οι 2 ιταλικές..κάτσε με το καλό να περάσουμε και κάνουμε μετά προβλέψεις
Διότι φιλε μου κανείς δεν ριπε ωραίος ρε που ειχα προβλεψει οτι θσ παίξει ο Λιβαι οταν χτυπησε.
Στη διόρθωση ομως ειστε πρωτοι.
Γιαυτό.
Ρε μάγκες άσχετο αλλά στα σοσιαλ της ομάδας η ονομασία του γηπέδου εμφανίζεται ως ΑΕΚ AERENA. Έχει αλλάξει κάτι ή είναι λόγω περιορισμών ΟΥΕΦΑ;
Λογικά είναι γιατί δεν επιτρέπονται διαφημίσεις εταιριών στοιχήματος στα Ευρωπαικά . Αν έχεις προσέξει και κάτι διαφημίσεις φανέλας iroes κλπ σε άλλες ομάδες . Οπότε το opap arena μάλλον δεν επιτρέπεται στο εξωτερικό . Νομίζω αυτό είναι .
Ελπίζω να μην χρειαστεί να παίξει και η συμμετοχή του στην αποστολή να είναι για ψυχολογικούς λόγους και αποπροσανατολισμό του αντίπαλου. Τρέμω στην ιδέα μην υποτροπιάσει και τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα, ειδικά μετά το ατυχές ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Καλή επιτυχία στην ομαδάρα σήμερα, γράφεται ιστορία.
καλημερα. παρακαλω μπορουμε να φωναζουμε συνθηματα ολοι σημερα; να δωσουμε ολη μας την αγαπη για την ΑΕΚΑΡΑ μας κ οτι γινει εγινε.εχω καλη διαισθηση
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Φωνάζουμε για όλους φυσικά, αλλά συμφωνώ ότι πρέπει ο Γκαρσία να ακούσει το όνομα του από την κερκίδα. Το είχε πει κι ενάς άλλος αδερφός εδώ, το όνομα του κολλάει με τον ρθυμό του 7 nation army.
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Μπορω με εξουσιοδοτηση απο gov.gr να παραλαβω διαρκειας φιλου; δεν τα εχουμε παρει ακομα και μπορει μονο ενας απο τους 2 μας να ειναι εκει πριν τις 6:30..
Ναι γίνεται
Σ' ευχαριστω πολυ αδερφε! Στην ΠΑΕ κατι πρεπει να γινει με τα τηλεφωνικα κεντρα παιδια μια βδομαδα προσπαθω να βρω γραμμη..
Είμαι αντίθετος στο ότι δεν πρέπει να κυνηγήσουμε από το πρώτο λεπτό το γκολ. Σίγουρα με προσοχή στην άμυνα αλλά χρειαζόμαστε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά για να μεταφερθεί το άγχος σε αυτούς. Όσο περνάνε τα λεπτά και δεν έχουμε καταφερει να σκοράρουμε το άγχος θα μεγαλώνει και έχουμε δει τι γίνεται όταν έχει άγχος η ομάδα.