Πλήγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Βαράν! Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ για την 3η αγωνιστική της Premier League και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμισι μήνα!
Το «Sky Sports» μετέδωσε πως δεν θα υπολογίζεται για τις επόμενες έξι εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως ο Χάρι Μαγκουάιρ θα παραμείνει σίγουρα στο ρόστερ και θα διεκδικήσει θέση στη βασική ενδεκάδα. Έτσι, μπαίνει τέλος και στα σενάρια που θέλουν τον έμπειρο Άγγλο αμυντικό να αποχωρεί από το «Όλντ Τράφορντ».
Υπενθυμίζουμε πως νοκ άουτ για αρκετό καιρό έχουν τεθεί και οι Μέισον Μάουντ, Λουκ Σο και Ταϊρέλ Μαλάσια.
???? Raphaël Varane could potentially be out for 6 weeks after suffering an injury against Nottingham Forest on Saturday.
— EPL Bible (@EPLBible) August 29, 2023
(@SkySports) pic.twitter.com/JJDX0jgomt
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!