Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα της A Bola σχετικά με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον... Ολυμπιακό!
Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει κατέθεσε στην Μπενφίκα πρόταση ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Βλαχοδήμου.
Η Μπενφίκα φάνηκε να εξετάζει τη συγκεκριμένη πρόταση, όχι όμως και ο παίκτης.
Η εφημερίδα «A Bola» τονίζει σε δημοσίευμά της πως «Δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένο ότι ο Βλαχοδήμος θα είναι βασικός στη Νότιγχαμ. Και μπορεί, σε περίπτωση που αποδεχθεί την πρόταση, να υπάρχει το ρίσκο στο μέλλον να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο Έλληνας εκατομμυριούχος, που είναι ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού». Επιπλέον, τονίζεται πως ο Βλαχοδήμος δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα και πως θα έφευγε από την Μπενφίκα μόνο για μια ομάδα στην οποία θα κάνει ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του. Κι αυτή δεν είναι η Φόρεστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!