Ο Ζερεμί Ντοκού ενδέχεται να μην είναι η τελευταία κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι στο θερινό μεταγραφικό παζάρι. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Athletic» Ντέιβιντ Όρνσταϊν οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης «ψάχνονται» για μια προσθήκη στο κέντρο τους και εξετάζουν δύο ποδοσφαιριστές από την αγορά της Premier League.
Ο λόγος για τον 25χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Γουλβς, Ματέους Νούνες και για τον Άγγλο συνομήλικο του Εμπερέτσι Έζε της Κρίσταλ Πάλας. Ο πρώτος έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του κέντρου αλλά και στα «φτερά» της επίθεσης, ενώ ο δεύτερος μπορεί να παίξει στο «8», στο «10» και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Ο Νούνες σε 39 εμφανίσεις με τους Λύκους στην πρώτη του χρονιά στην Αγγλία μέτρησε 39 εμφανίσιες, με ένα γκολ και μια ασίστ. Από την πλευρά του ο Έζε είναι πιο... παραγωγικός, καθώς την προηγούμενη σεζόν είχε 40 συμμετοχές με τους Αετούς, δέκα και τέσσερις ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!