Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γλίτωσε το κάζο η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μετς που αγωνιζόταν από το 59' με 10 παίκτες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

LIGUE 1’-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μετς-Μαρσέιγ:2-2

(65’ Σαμπαλί, 71’ Μικαουτάτζε- 14’ Σόγκλο, 82' Βιτίνια)

Λίγες μέρες μετά τον  αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό για το Champions League, η Μαρσέιγ έσωσε τον βαθμό (2-2) απέναντι στη Μετς, η οποία αγωνιζόταν από το 59ο λεπτό με παίχτη λιγότερο!  Έτσι, οι Μασσαλοί πήγαν στο 4 βαθμούς, ενώ αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τη Μετς στη φετινή Ligue 1.

Η Μαρσέιγ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 14’ ο 18χρονος Σόγκλο έκανε το 0-1, ενώ στο 52’ οι Μασσαλοί σκόραραν με τον Ρονζιέρ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Στο 58ο λεπτό η Μετς έμεινε με δέκα παίχτες, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης στο 65’ με τον Σαμπαλί.

Μάλιστα στο 71’ η Μετς έφερε τούμπα το ματς χάρη σε τέρμα του Μικαουτάτζε. Στο 78’ η Μαρσέιγ είχε δοκάρι με τον Εμπεμπά, ενώ στο 82’ ο Βιτίνια με ωραίο συρτό σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ