Τάσεις φυγής από τον Ανσού Φατί. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο νεαρός Ισπανός εξτρέμ είναι απογοητευμένος από τη διαχείριση του Τσάβι, αποφάσισε να φύγει άμεσα από την Μπαρτσελόνα και έχει ήδη μεταφέρει την επιθυμία του στους Μπλαουγκράνα.
Η επιλογή του κόουτς των πρωταθλητών Ισπανίας να τον περάσει στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Χετάφε ως τρίτη αλλαγή τον απογοήτευσε και τον οδήγησε στην επιλογή να «ψαχτεί» για νέα ομάδα. O 20χρονος εξτρέμ ψάχνει μια ομάδα στην οποία θα είναι βασικός και έχει καταλάβει πως αυτή δεν είναι η Μπάρτσα.
Ο διεθνής Ισπανός winger πήγε στη Μασία σε ηλικία δέκα ετών και από τα 18 του έγινε μέλος της πρώτης ομάδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει 110 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα, με 29 γκολ και δέκα ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!