Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται και ο Τσέισον Ραντλ που όπως σας είχαμε ενημερώσει ήταν φαβορί να κλείσει και να αποτελέσει τον έβδομο ξένο (μόνο για Ευρώπη) της ομάδας του Πλάθα. Η συμφωνία, λοιπόν, είναι οριστική για έναν χρόνο και ο 30χρονος, με ύψος 1.88 μ., κόμπο γκαρντ αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες με δεδομένο πως η μεταγραφή είναι πλέον κλεισμένη. Θυμίζουμε πως η Βασίλισσα έχει ήδη κλείσει τον Τίλμαν για έκτο ξένο και παίρνει και τον Ραντλ για έβδομο.
Ο Τσάσον Ραντλ έχει εμπειρία 119 αγώνων στο ΝΒΑ (5.7π., 1.8ασ.) με Σίξερς, Νικς, Ουίζαρντς, Ουόριορς και Μάτζικ για τελευταία φορά τη σεζόν 2020-21, ενώ ενδιάμεσα τον γνωρίσαμε καλύτερα στην Ευρώπη, όταν αγωνίστηκε σε 23 ματς της Ευρωλίγκας με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (2017-18), κατακτώντας τον τίτλο το 2018, στο Final Four του Βελιγραδίου!
Μετά το ΝΒΑ – αλλά κι ενδιάμεσα – μέτρησε πολλές συμμετοχές στην G-League, ενώ έκλεισε τη σεζόν στο Πουέρτο Ρίκο, στη Λεόνες Ντε Πόνσε.
Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί επίσης στη Νίμπουρκ, ξεκινώντας εκεί την επαγγελματική του καριέρα μετά το Στάνφορντ όπου φοίτησε, ένα πολύ σοβαρό πρόγραμμα στο NCAA.
Αυτή θα είναι η 11η μεταγραφή (θα είναι ο έκτος ξένος παίκτης) για την Ένωση, μετά τους Τζάστιν Τίλμαν, Μπεν ΜάκΛεμορ, του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, του Τζόρνταν ΜακΡέι, του Λάνγκστον Χολ, του Γιάννη Κουζέλογλου, του Όμηρου Νετζήπογλου, του Ζώη Καράμπελα, του Εμφιόντου Καμπενγκέλε και του Μανώλη Χατζηδάκη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Φτιάχνουμε ομαδάρα με 5-6 παίκτες πρώτα βιολιά ( Ραντλ,Μακλεμορ,ΜακΡέι,Κουζμινσκας,Τιλμαν,Καμπενγκελε),3-4 καλούς ρολιστες ( χολ,φλιωνη,κουζελογλου,Χατζηδάκη,ο οποίος παίζει και στην εθνική) και κυρίως με έναν καλό προπονητή.
Να δούμε τον Καράμπελα και τον Νετζηπογλου τι παίκτες θα βγουν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ/Γ:Έναν Έλληνα σουτερ στο τρία θελουμε στυλ Γιαννοπουλο και είμαστε τούμπανο.