Ένα προβοκατόρικο δημοσίευμα για τα θλιβερά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, έρχεται να δημοσιεύσει σήμερα (13/8) η Daily Mail!
Αυτές τις ημέρες κάποια ελληνικά ΜΜΕ, γνωστών ιδιοκτητών, άφηναν να εννοηθεί ότι υπήρξε «ραντεβού» το βράδυ της Δευτέρας. Και σήμερα αυτά τα ελληνικά Μέσα, βρήκαν «σύμμαχο» την αγγλική Daily Mail η οποία σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για «ραντεβού», ενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι η UEFA «ανησυχεί για τον τελικό του Europa Conference League».
Είναι σαφές και ξεκάθαρα πολλά πράγματα: Το πρώτο, κι αυτό που είναι απόλυτο από την πρώτη στιγμή, είναι πως δεν υπήρξε κανένα «ραντεβού». Το δεύτερο ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την UEFA σχετικά με το πώς έχει γράψει το κείμενό της η Daily Mail. Το αγγλικό δημοσίευμα… εικάζει! Και τρίτο, η UEFA δεν έχει εκφράσει κανέναν φόβο για την τέλεση του τελικού τον Μάη του 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Από την ΑΕΚ σχολίασαν με νόημα το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζοντας: Το τι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα της Daily Mail κι από που πηγάζουν αυτά, το καταλαβαίνουν και μικρά παιδιά. Τις ξέρουμε αυτές τις...διαδρομες πληροφόρησης. Ο καημός τους είναι το γήπεδο της ΑΕΚ, δε μπορούν να κρατηθούν. Δυστυχώς ούτε τώρα πάνω από έναν νεκρό. Έχει τόσο αξία όσο της πατσαβούρας που γράφει σήμερα στην Ελλάδα πως ο Τσεφεριν είναι έξαλλος επειδή η ΑΕΚ δε δίνει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Τα ίδια χυδαία ψέματα με τους υπερασπιστές των φονιάδων στην πατρίδα τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
BOΛΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΝΤΥΝΑΜΟ . ΚΡΟΑΤΕΣ . ΕΛΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΕΛΛ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Χάρισμα σας ο κ*λο τελικός, που θα μας απειλεί η UEFAMAFIA
Η Daily Mail θεωρειται η πιο αναξιοπιστη σε ολοκληρο τον αγγλοφωνο τυπο και ΜΜΕ (ΗΒ, ΗΠΑ, Καναδας, Αυστραλια, Ινδια κλπ). Ειδικα στην Αγγλια οπου εκδιδεται, αυτο ειναι κοινος τοπος, δεν χρειαζονται καν μετρησεις γιατι για τον μεσο ανθρωπο ειναι σαν τα parapolitika ή την Espresso. Ειναι κατω κι απο την The Sun (το πρωτο και αρχετυπικο tabloid). Για ολους τους υπολοιπους οπως ειπα υπαρχουν πολλες μετρησεις, να μια προχειρη:... ΣΥΝΕΧΕΙΑtual.com/blog/is-the-daily-mail-reliable/
https://www.thefac
Κυνηγήστε τους δικαστικώς. Να αναγκαστούν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.
Τους ενοχλεί πολύ το γήπεδο μας, έχουν ζηλέψει τόσο πολύ που στο λιμάνι απ την ζήλια τους έχουν προβεί σε ανακαίνιση του τηγανιού.. μπράβο τους και καλά κάνουν αλλά δεν μας ενδιαφέρει.. να ναι καλά ο Τίγρης που κάνετε καμιά ανακαίνιση.
εν το μεταξύ μεγαλύτερη παπάτζα απ αυτήν που γράφουν στο άρθρο δεν υπάρχει.. λες και δεν μπορούν να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γίνουν αντίστοιχα επεισόδια έξω απο άλλα γήπεδο.. δηλαδή το γήπεδο που κολλάει; Πραγματικά τέρμα χαζός αυτός που έγραψες το άρθρο..
Εγώ βλέπω έχουν χεστεί όλοι πάνω τους με την ΑΕΚ. Αυτό καταλαβαίνω..
Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί εξακολουθούν να είναι αδερφάκια, όπως ακριβώς και πέρυσι. Δεν είναι ευθύνη των Κροατών, της αστυνομίας, της πολιτικής προστασίας ο θάνατος του Μιχάλη. Το θέμα που μας καίει είναι πώς θα βγάλουμε την Α.Ε.Κ. υπεύθυνη. Είτε λέγοντας ότι είναι ραντεβού η λογικότατη παρουσία ατόμων της Original, είτε λέγοντας ότι το γήπεδο είναι επικίνδυνο, ενώ σε όλο τον κόσμο υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ γήπεδα εντός αστικού ιστού.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Την προπαγάνδα κατά του γηπέδου που ακούμε εδώ και 10 χρόνια, τώρα την ξανακούμε πλέον όχι μόνο από Ολυμπιακούς αλλά και από Παναθηναϊκούς. Κι όλα αυτά, γιατί πειράζει που η Α.Ε.Κ. μεγάλωσε ως ομάδα και ως club, γιατί πειράζει που υπήρξαν Παναθηναϊκοί ανάμεσα στους ταραξίες που συμμάχησαν με ακροδεξιούς κλπ.
Κάποτε, όποιος έχει συνείδηση, θα καταλάβει ότι όλα αυτά που λένε και γράφουνε είναι τραγικά. Ραντεβού σε δημόσιο χώρο, έξω από το γήπεδο της μίας πλευράς, παρουσία αμάχων, και βασικά:
Η μία πλευρά οργανωμένο τάγμα νεοναζιστών, "αστακοί" με οπλισμό, έχοντας ταξιδέψει 1.500 χιλιόμετρα, και η άλλη πλευρά χωρίς full face - οπλισμό - ανάλογη ένδυση, οι οποίοι σε όλα τα βίντεο φαίνεται να πετάνε 2 φωτοβολίδες και βασικά να τρέχουν να σωθούν.
Προφανώς και περίμενε κόσμος της Original με σκοπό να ΣΩΣΕΙ Ό,ΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ στο γήπεδο, γιατί γνώριζαν ότι θα γίνει επιδρομή. Αλλά όποιος θεωρεί ότι η μία πλευρά πήγε με σορτσάκια για να τις φάει μέσα στην "έδρα" της από ένα στρατιωτικού τύπου τάγμα, το οποίο είχε καταστρώσει ολόκληρο πλάνο πορείας, ή θεωρεί το σύνολο της Original πλήρως ηλίθιους νοητικά, είτε εθελοτυφλεί. Ακόμα και έτσι, όμως, θα έπρεπε όλοι τους να ντρέπονται που ουσιαστικά δικαιολογούν ένα φασιστικό και νεοναζιστικό γκρουπ που έκανε πραγματική απόβαση στην Ελλάδα. Αλλά πού τέτοιο μυαλό.
Αυτό που τους καίει είναι να πούμε ότι η Α.Ε.Κ. φταίει, ότι το γήπεδο φταίει, και ό,τι άλλο μειώνει το club.
Ντροπή σε όλους όσους χρησιμοποιούν έναν ΘΑΝΑΤΟ για να κάνουνε προπαγάνδα. Πολύ κρίμα για όλους τους.
Επίσης, θα έπρεπε να διαψευστεί άμεσα εκείνο το fake προφίλ στο instagram, που καλούσε ΑΕΚτζήδες για επίθεση σε Παναθηναϊκούς την Τετάρτη.
Πρόκειται για λογαριασμό που δεν υπάρχει σήμερα, έκανε δύο ποστ και έπεσε, σύνδεσμος της ΑΕΚ με τέτοιον τίτλο δεν υπάρχει και παρ' όλα αυτά είδαμε ότι έπαιξε σε συγκεκριμένα μέσα!!
Προφανώς, εντάσσεται και αυτό στο πλαίσιο της εξεύρεσης ελαφρυντικών για τους υπαίτιους!