Η Μαρσέιγ υποδέχθηκε τη Ρεμς το απόγευμα του Σαββάτου στο Βελοντρόμ και το γήπεδο γέμισε πανό που έλεγαν «αντίο» στον αδικοχαμένο Μιχάλη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
υπέροχο δεν λες τίποτα. Πιο υπέροχο θα ήταν να αποκλείσουν τους βαζελες και να εχουν το πανό πάνω να το βλέπουν!!
Αδερφέ η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να τσουβαλιαζουμε όλους τους βαζελους μαζί με τους δολοφόνους, είμαι σίγουρος ότι είναι αντίθετοι και το απέδειξαν την Τετάρτη όταν αντέδρασαν αρνητικά σε υβριστικά συνθήματα της 13 εναντίον μας. Φιλικά τελείως στο λέω, καλή συνέχεια!
Μαρσέιγ, Ζανκτ Παουλι, Λιβορνο, Άρης. Δηλωμένες αντιφασιστικές κερκίδες και αδέλφια από το εξωτερικό στο πλευρό μας, σε μια από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας μας.
Μια μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας στις μέρες που ζούμε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η Θ.13, που είχε δείξει κάποια αντιφασιστικά αντανακλαστικά τα τελευταία χρόνια, έχει πιει το αμίλητο νερό. Φαίνεται πως οι ναζί είναι κακοί, αλλά οι άλλοι ναζί, όχι οι δικοί τους.
Σκέτη ντροπή και αηδία.
μονο περισσοτερα δακρυα απο τετοιες στιγμες .. ας μας στιγματισουν για να παμε ενα βημα παραπανω . Μπραβο ΑΡΗ μπραβο Σεβιλλη μπραβο σε οσους νιωθουν ετσι .. εμεις μονο θα το αλλαξουμε το λαθος τους
υπεροχο