Από σήμερα (9/8) έβγαλε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΚ στις 15 Αυγούστου στο «Maksimir». Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τα 10 ευρώ και φτάνει ως τα 25 ευρώ.
Η τιμή του εισιτηρίου για τις εξέδρες North Up και North Down είναι 10 ευρώ, η West Up 20 ευρώ και η West Down 25 ευρώ. Για τη νότια κερκίδα δεν θα υπάρξουν εισιτήρια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα γίνει ο αγώνας στο Ζάγκρεμπ με οπαδούς μετά από αυτό; Η Ουέφα είναι στα καλά της; Κανονικά έπρεπε να υπάρχει τιμωρία απευθείας αποκλεισμού. Η ΑΕΚ πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να γίνει ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για το θέμα ασφάλειας και σωματικής ακεραιότητας των παιχτών μας.
Ντροπή και αίσχος! Τα βάζουν και φθηνά για να βεβαιωθούν πως θα γεμίσουν το γήπεδο όλα τα αποβράσματα! Αυτός ο αγώνας δεν πρέπει να γίνει και δεν θα γίνει!
Ρίξτους μια πεντάρα ΑΕΚΑΡΑ!!!
Αμετατανόητοι, όσο μένουν ατιμώρητοι