Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρανιέρι: Η Κάλιαρι θα είναι η τελευταία μου ομάδα

Ο 71χρονος τεχνικός αποκάλυψε ότι στον πάγκο της ιταλικής ομάδας θα ολοκληρώσει την προπονητική του καριέρα

Πριν από 35 χρόνια, ο Κλαούντιο Ρανιέρι ξεκίνησε την καριέρα του, ως προπονητής, στην Κάλιαρι και πρόκειται να την ολοκληρώσει στον πάγκο της ίδιας ομάδας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Σε δηλώσεις του, ο 71χρονος προπονητής τόνισε: "Αποφάσισα ότι η Κάλιαρι θα είναι η τελευταία ομάδα που θα προπονήσω. Θα έκανα εξαίρεση μόνο για έναν ιδιαίτερο πάγκο Εθνικής ομάδας αλλά δε νομίζω ότι θα ενδιαφερθεί για εμένα η Εθνική Ιταλίας. Ναι, θα σταματήσω στην Κάλιαρι, αλλά δεν ξέρω πότε.

Η καριέρα μου ξεκίνησε εδώ, γιατί η Κάλιαρι πόνταρε σε εμένα, ένα νεαρό άπειρο προπονητή, πριν από 35 χρόνια, ήταν το στοίχημα της ζωής μου. Τότε δεν ήξερα καν αν θα κάνω καριέρα προπονητή.

Ξεκινήσαμε με την ιδέα να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στη Σέριε B μέσα σε λίγα χρόνια και αντί για αυτό, μέσα σε δύο χρόνια, πήγαμε από τη Σέριε C στη Σέριε A. Από τότε, έχω την Κάλιαρι στην καρδιά μου".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ