Εξαλλοι είναι στην ΑΕΚ σχετικά με όσα αφήνουν να εννοηθούν κάποιοι επαγγελματίες ψεύτες ότι υπήρχε «ραντεβού» χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κανένα «ραντεβού» δεν υπήρχε! Έγινε επίθεση δολοφόνων σε ανυποψίαστο κόσμο που ήταν στη μεγάλη πλατεία στο γήπεδο της ΑΕΚ! Ο Τάσος Τσατάλης έγραψε σχετικά: "Δυστυχώς σε αυτές τις τραγικές ώρες που περνάμε, πρέπει να έχουμε στον νου μας και την προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας μιας εικόνα ανύπαρκτης. Κανένα «ραντεβού» δεν υπήρχε, εκτός από αυτό ανάμεσα στους Κροάτες εγκληματίες και τους Έλληνες συνεργούς τους, για να συντονιστούν και να συντελέσουν από κοινού το εκ προμελέτης έγκλημα τους. Στον χώρο πέριξ του Σπιτιού μας, όπως συμβαίνει κάθε μέρα και ειδικά πριν από σημαντικούς αγώνες, υπήρχαν ΑΕΚτζήδες που έπιναν τον καφέ τους στα γύρω μαγαζιά. Νέοι, μεγαλύτεροι, οικογένειες... Προσωπικά έφυγα από το γήπεδο στις 21.30 κι έχω πλήρη εικόνα του συνηθισμένου του σκηνικού. Κι επίσης και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να υπάρχει οποιοδήποτε «ραντεβού» κι επί ένα δεκάλεπτο περίπου οι εγκληματίες επιδρομείς να καταδιώκουν και να χτυπάνε κόσμο που ήταν αιφνιδιασμένοι, ανοργάνωτοι και οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν καν τι συνέβαινε. Λίγο ντροπή έστω και τώρα δείξτε οι επαγγελματίες ψεύτες".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και μέσα σε όλα έχουν βγει και τα ορκ που λένε ότι φταίει το γήπεδο που χτίστηκε μέσα σε πόλη. Τα βλαμμένα στην αναμπουμπούλα παίρνουν θάρρος.
Οί πρασινοκόκοινοι φρουροί προσπαθούν νά κάνουν τά πάντα γιά νά μή προχωρήσει η ΑΕΚ στό C.L. δέν θά τούς περάσει γιατί εμείς έχουμε ΤΙΓΡΗ στή μηχανή μας.
Και μέσα σε όλα έχουν βγει και τα ορκ που λένε ότι φταίει το γήπεδο που χτίστηκε μέσα σε πόλη. Τα βλαμμένα στην αναμπουμπούλα παίρνουν θάρρος.
Εύχομαι ο Μελισσανίδης να μην το αφήσει έτσι, κυνήγι μέχρι τέλους σε όλους αυτούς! Μα πραγματικά μιλάει για ραντεβού έξω από το γήπεδο μας,αν οι οργανωμένοι είχαν γνώση όλου αυτού, θα υπήρχαν εκατοντάδες αν όχι 2-3 χιλιάδες έξω από το γήπεδο και όσο βλέπω βιντεάκια δε διακρίνω πουθενά καμμία μεγάλη σύρραξη, μόνο κάτι παππούδες και γυναίκες που κάθονταν στα καφέ και τράπηκαν σε φυγή, εκτός και αν ο Κύριος εννοεί το 12χρονο κοριτσάκι που του άνοιξαν το κεφάλι για οργανωμένο που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχε πάει σε ραντεβού...
Αυτοί δεν είναι απλά επαγγελματίες ψεύτες. Είναι "Επαγγελματίες Συνεργοί Δολοφόνων"!!!
Από ότι βλέπω ο ΛΑΓΟδολοφόνος είναι ακόμα ελεύθερος και κάνει ........... dislike!?!?!?
Κάποια καταγγελία για αυτούς της αστυνομίας που τα διαδίδουν αυτά τα ψέματα για να καλύψουν την ανικανότητα τους δεν μπορεί να γίνει από την ΠΑΕ;
Πες τα Τάσο!!! Από τον Πειραιά τους υπαγόρευσαν την ανακοίνωση;