Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσουμπερ: Ανατριχιάζω στη σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ

Διαβάστε τι είπε ο Στίβεν Τσούμπερ στη συνέντευξη Τύπου της Νέας Φιλαδέλφειας

Για το πώς νιώθει στην προοπτική του να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League, για τον ύμνο της διοργάνωσης που τον… ανατριχιάζει στη σκέψη ότι θα τον ακούσει, αλλά και τη Ντιναμό μίλησε ο Στίβεν Τσούμπερ στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά ο Τσούμπερ είπε:

 Για τον ίδιο τι θα σήμαινε για αυτόν η πρόκριση στο Champions League: «Εγώ από την πλευρά μου, μιλώντας εκ μέρους όλων, πιστεύω ότι μετά την περσινή δύσκολη σεζόν, όλοι αισθανόμαστε όμορφα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι κάτι το καταπληκτικό. Ανατριχιάζω στη σκέψη να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Ποια η άποψή του για το κροατικό ποδόσφαιρο μιας και έχει φίλους εκεί: «Έχω φίλους εκεί. Η Ντίναμο έχει κάνει καλή δουλειά σε οργάνωση. Έχει κάνει πωλήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Οπότε την σεβόμαστε».

Για το ότι στα πλέι οφ είχε πετύχει αρκετά γκολ κι αν έχει την αίσθηση ότι θα σκοράρει και την Τρίτη: «Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν κάτι καταπληκτικό. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές λειτουργεί κάποιες όχι. Θα δώσω τα πάντα αύριο και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν όχι όταν έρθει».

Αν υπάρχει άγχος και για την επιστροφή της ομάδας στη Φιλαδέλφεια: «Εγώ είμαι όλη την ώρα αγχωμένος, είτε παίζω εδώ είτε με τους φίλους μου στο δρόμο. Δεν αλλάζει ποτέ, έχω νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ