Ο Ορέστης Ντουσάκης είχε θετική παρουσία στον τελικό της σφυροβολίας και κατέκτησε την 6η θέση με βολή στα 70,67μ., στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα που διεξάγεται στην πόλη Τσένγκντου της Κίνας. Η επίσημη ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει τα παρακάτω: «Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Ορέστης Ντουσάκης στον τελικό της σφυροβολίας στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα που γίνεται στην πόλη Τσένγκντου της Κίνας.
Ο 21χρονος σφυροβόλος κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό έχοντας καλύτερη βολή στα 70,67 μέτρα. Αναλυτικά οι βολές του ήταν 67,45μ., άκυρη, 69,07 μ., 68,16 μ, 70,26 μ. και στην έκτη και τελευταία του βολή είχε τα 70,76 μέτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ατομικό του ρεκόρ είναι στα 71,51 μ. και τα σημείωσε φέτος τον Μάιο.
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος γιατί σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν ήρθε το ρεκόρ που πίστευα, αλλά ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και μου βγήκε η κούραση” είπε αρχικά ο αθλητής που προπονείται με τον Γιάννη Μπαρλή και συνέχισε: “Σαν εμπειρία ήταν τεράστια. Η Κίνα έχει τέλεια οργάνωση και όλα ήταν φανταστικά, σαν να συμμετείχα σε Ολυμπιακούς Αγώνες”.
Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Κινέζος Γκι Γιάνγκ με 73,63 μ., ακολούθησε ο Πορτογάλος Ντέσιο Αντράντε με 73,43 μ. και στην τρίτη θέση ήταν ο Πολωνός Ντέιβιντ Πίλατ με 72,27 μέτρα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

