ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΛΓΙΟΥ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σταντάρ Λιέγης-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 0-1
(21' Έκερτ-Αγένσα)
Με δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχει ξεκινήσει η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ το εφετινό πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Την Παρασκευή το βράδυ, η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλέσιν νίκησε 1-0, στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, βάσει των ευκαιριών που είχαν οι φιλοξενούμενοι.
Η Σταντάρ Λιέγης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, κερδίζοντας δυο κόρνερ στο 10λεπτο, αλλά στη συνέχεια, μετά το 18ο λεπτό, τα πάντα κύλησαν στον ρυθμό της Σεν Ζιλουάζ. Το 0-1 έγινε στο 21′ με τον Έκερτ-Αγένσα να τελειώνει με τυχερό τρόπο τη σέντρα του Πουέρτας και στη συνέχεια ο Μποντάρ δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Σταντάρ έσωσε, με διπλή απόκρουση στο 31', την εστία του, μετά από σουτ των Πουέρτας και Μπέρτζες, ενώ το ίδιο έκανε και στο 38' απέναντι στον Ράσμουσεν. Πριν το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαλικουίσα.
Στο δεύτερο μέρος η Ουνιόν έχασε κι άλλες ευκαιρίες με Λαπουσέν, Μπέρτζες και Νίλσον με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος και να φέρνει την Ουνιόν στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος με 6 βαθμούς, ενώ η Σταντάρ δεν έχει πάρει ούτε βαθμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

