Μαγική Ιαπωνία! Το σύνολο του Φουτόσι Ικέντα κέρδισε με 4-0 την Ισπανία, έκανε το 3/3 και προκρίθηκε ως πρώτη από τον Γ’ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.
Οι Ασιάτισσες μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 12ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Η Έντο βρήκε με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας των Ισπανών την Μιγιαζάουα, η οποία πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ στο 29' η Ουέκι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της.
Έντεκα λεπτά αργότερα η Μιγιαζάουα έφυγε και πάλι στην κόντρα και με εξαιρετικό τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το τελικό σκορ(4-0) να διαμορφώνεται στο 82ο λεπτό από την Τανάκα.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ζάμπια πέτυχε μια ιστορική νίκη, καθώς επικράτησε 3-1 της Κόστα Ρίκα, όμως αμφότερες αποκλείστηκαν και δεν θα συνεχίσουν στις «16» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Η Ζάμπια άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με την Μουίμπα, με την Μπάντα να γράφει το 2-0 στο 31 λεπτό. Στο 47’ η Χέρερα μείωσε σε 2-1 για την Κόστα Ρίκα, με το τελικό 3-1 να έρχεται στο 90+3’ από την Κουντανάντζι.
Στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση η Ιαπωνία, με το απόλυτο των 9 βαθμών και συντελεστή τερμάτων 10-0. Στη δεύτερη θέση έμεινε η Ισπανία με 6 πόντους, με τη Ζάμπια να ολοκληρώνει με 3 και την Κόστα Ρίκα χωρίς βαθμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

