Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
1/07/2024 Σιμανσκι σε Μπακασετα..Καλώς όρισες φίλε!
Απο την αρχη ηταν επιθετικος μαζι μας , παιχτης μπακασετας απο σημερα για εμενα προσωπικα δεν υπαρχει.
AEKAPA911MASTOURA μαλλον εσυ τα εχεις μπερδεψει εισαι απο αυτους που οταν ειχαμε τον μπακασετα τον εκραζες και οταν εφυγε και ειδες τι παιχταρας ειναι εσπαγες το κεφαλι σου και τωρα βρισκεις οτι νανε οτι ειχες δικιο που τον εκραζες , εκτος οτι ειναι σε ενταση του αγωνα δε το θεωρω αδικο και δε θα τον κραξουμε για μια στιγμης εντασης , αλλωστε το εχει αποδειξει ποσο σεβετε την ΑΕΚ ανεξαρτητα σε ποια ομαδα παιζει τωρα.
φυσικα και τον εκραζα οταν επαιζε στην ΑΕΚ και δεν ςσπαγα καθολου το κεφαλι μου οταν επαιζε στην τουρκια.μονο σε ομαδες οπως ο νιονιος μπορει να δειξει κατι παραπανω.
Οσο για την ενταση που θεωρεις φυσιολογικη για τον αγωνα αυτο,να σου θυμησω ηταν φιλικο και ηταν ο μονος παιχτης που επαιξε για κοκκινη καρτα και στη φαση σιμανσκι και στο πεναλτι καρατε που εκανε λες και οι αλλοι δεν ειχαν την ενταση του αγωνα?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Που ακριβως εχει αποδειξει οτι σεβετε την ΑΕΚ? εχεις κατι χειροπιαστο περι τουτου?
Καμια σχεση ισα ισα εγω τον ηθελα τον Τασο στην ομαδα , ο ανθρωπος ηταν ψυχικα αρρωστος γιαυτο δεν μπορουσε να αποδοσει οπως επρεπε.
Σιγα ρε μεγαλε εσυ... μακαρι να γνωρισεις στην ζωη σου και να εχεις διπλα σου δυο τρεις Ανθρωπους σαν τον Τασο. Παρεπιπτοντως, οταν εσυ καθεσε εδω να πυροβολησεις τον καθενα απο το πληκτρολογιο οταν δεν εχεις τι να κανεις ο Μπακασετας ,οταν του δινετε η ευκαιρια , ειναι στο γηπεδο να θαυμασει την ομαδαρα του.
''Μεγαλε'' τα χρονια που εχω περασει εγω στα γηπεδα ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις δει , εκτος αν εκανες κερκιδα με τον Μπαμπη και εισαι 75 χρονων τοτε σου βγαζω το καπελο. Ο Μπακασετας ηταν επιθετικος χθες οπως και ο Κουρμπελης η διαφορα ειναι οτι ορισμενοι βλεπετε τον Μπακασετα με κιτρινα γυαλια ενω τον Κουρμπελη με πρασινα. Παικτης ο οποιος νευριαζει επειδη δεν σκοραρε απεναντι στην ΑΕΚ δεν τον εχω σε εκτιμηση πως θα το κανουμε τωρα δηλαδη;
Μάλλον και παλιά ελεγες " παίχτης Μπακασέτας δεν υπάρχει για την ΑΕΚ"...
Οντως ηταν επιθετικος ηταν, εμεις τον βάζαμε εξτρεμ…
Σιγά ρε μεγάλε που ήταν επιθετικός επειδή μάλωσε μέσα στο παιχνίδι,ψάχνεστε να πείτε τη βλακεια σας μερικοι
Για τον Καρατεγκα με 2 νταν τον Τασο λες;;
Τον γυρισες τον διακοπτη ξανα στην βλακεια βλεπω και τον διακοπτη στο κατα ριπας
Υπερβολική αντίδραση Μπάκα! Ήταν για κόκκινη αμέσως! Γούσταρα φουλ τον Πολωνό αρχηγό μας που δε μάσησε. Ο οποίος έχει γίνει τεράστια παικτάρα. Του χρόνου ο Μπάκα που θα πάρει τη θέση του Αραούχο οφείλει μια συγγνώμη στον Σιμάνσκι αν και πιστεύω ότι θα την έχει πει ήδη. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
Ωπ τσαμπουκας για την θεση του αμ χαφ στην ΑΕΚ, χαχα
ΛιοντΑρΕαΚαραμου εσυ !!!!