Την περασμένη σεζόν, ο Άντον Χορτ υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας πινγκ πονγκ της ΑΕΚ, με την Ερασιτεχνική να ανακοινώνει πως ο 25χρονος Σουηδός θα αγωνίζεται με τη κιτρινόμαυρη φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άντον Χορτ. Ο 25χρονος Σουηδός αθλητής υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Ο Άντον Χορτ αποτέλεσε βασικό μέλος της περσινής ομάδας, αγωνιζόμενος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώνοντας μεγάλες νίκες.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Άντον Χορτ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι χαρούμενος που υπογράφω στην ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο. Νιώθω πολύ όμορφα στην ομάδα και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας για τη νέα σεζόν»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!