Πρωτάθλημα Βελγίου- 1η Αγωνιστική
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Άντερλεχτ 2-0
(30' Έκερτ, 90'+6' Πουέρτας)
Νικηφόρα ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, δείχνοντας αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στη Jupiler League για τρίτη διαδοχική σεζόν.
Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 2ο μόλις λεπτό με τον Λαπουζέν να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Ντουπέ. Η Ουνιόν δημιούργησε άλλες δύο ευκαιρίες μέχρι το 20′ και στο 23′ είχε δοκάρι με τον Νιέκουπ. Στο 30′ όμως η Ουνιόν πήρε αυτό που δικαιούταν, το γκολ δηλαδή και ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς από πάσα του τερματοφύλακα Μορίς, η μπάλα έφτασε στον Λαπουζέν στην αντίπαλη περιοχή ο οποίος αν και μπορούσε να εκτελέσει, επέλεξε να πασάρει στο πέναλτι και ο Αγιένσα στην κίνηση πλάσαρε σωστά τον Ντουπέ κάνοντας το 1-0. Η Άντερλεχτ έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή μόλις στο 40′ με σουτ του Ντρέιερ να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 43′ είχαν και δέυτερο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Αγιένσα.
Στην επανάληψη, η Άντερλεχτ κράτησε μπάλα, αλλά δεν δημιούργησε φάση, και, στο 90'+6, η Ουνιόν κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Βερτόχεν, που το έδωσε ο διαιτητής και το επιβεβαίωσε το VAR. Το εκτέλεσε ο Πουέρτας κι έκανε το 2-0 "κλειδώνοντας" το τρίποντο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

