H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με το brand PRINCE OLIVER, το οποίο και θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Μέσω της συνεργασίας, η ομάδα μας θα καλύψει για μια ακόμη σεζόν όλες τις ανάγκες της σε πολιτικό ιματισμό για τους αθλητές, το προπονητικό staff και όλα τα διοικητικά στελέχη.
Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της Prince Oliver κ. Θοδωρής Τουμανίδης δήλωσε: "Η επέκταση της χορηγικής μας σχέσης με την ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της στήριξης μας στον ελληνικό αθλητισμό. Ελπίζουμε και φέτος να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες!".
Ο Eμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: "Ευχαριστούμε την Prince Oliver για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της στη χορηγική μας πλατφόρμα για 8η χρονιά και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με αμοιβαία οφέλη".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!