Όπως είχαμε γράψει χθες Τετάρτη ο Νίκος Κουστάς ήταν το φαβορί για να αναλάβει την ΑΕΚ Β. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε με την ΑΕΚ να ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία με τον νεαρό τεχνικό.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κούστα, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β.
Ο Νίκος Κούστας γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1984 στην Αθήνα. Άρχισε την προπονητική του καριέρα τον Ιούλιο του 2013 στην Κύπρο Κορυδαλλού, την οποία ανέλαβε στην 3η κατηγορία της ΕΠΣΠ και έφτασε μαζί της μια ανάσα από την άνοδο στη Γ’ Εθνική, και ακολούθησε ο Άγιος Ιερόθεος (Μάρτιος 2017 – Νοέμβριος 2017).
Το καλοκαίρι του 2018 ανέλαβε την ΑΕ Μοσχάτου, με την οποία έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Πειραιά (με 29 νίκες και μια ισοπαλία) και στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Τον Σεπτέμβριο του 2019 κάθισε στον πάγκο της Κηφισιάς, την οποία οδήγησε τη σεζόν 2020 – 2021 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και μέσω του «ειδικού πρωταθλήματος» στην άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της (Super League 2), με ρεκόρ 15 διαδοχικών νικών σε 16 αγώνες.
Τον Ιούλιο του 2022 ανέλαβε τον Πανιώνιο, στην τεχνική ηγεσία του οποίου παρέμεινε έως τις 20 Φεβρουαρίου 2023.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!





Πολύ καλύτερο βιογραφικό από τον Οφρυδόπουλο
Καλή επιτυχία coach
Που βρέθηκε αυτός; είναι και ένας γ εθνική στα Γιάννενα αν θέλετε
Πονάς παλιό τρολ αλλα μαντεψε .... δεν θα σου περάσει γρήγορα
Πάρε δρόμο και τραβα στα σαιτ οποίας παλιό ομάδας υποστηρίζεις να πεις τις μπαρούφες σου
Γαυρακι η Βαζελακι πάρε δρόμο από εδώ στην σελίδα της ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ.
Άι σιχτιρ δρόμο.........
Κώστα καντου διαγραφή από το σάιτ.
Σιδεροκέφαλος με υγεία και επιτυχίες, καλή συνέχεια στον Σωκράτη
ΚΩΣΤΑ αυτόν που έχει όνομα στο σχόλιο που έκανε ο
ΑΕΚΜΟΝΟ 1977.
Διέγραψε τον.
Η γαυρος είναι η Βαζελος ,μπορεί και Ορκ.
Προσβλητικό το σχόλιο του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ευχαριστώ πολύ.
Μακάρι να μας βγει Πάμπλο Γκαρσία!!
Καλωσήρθες στην ΑΕΚΑΡΑ μας. Καλή επιτυχία.
η επαφη , η τριβη και η συνεργασια μετον Ματιας θα πρεπει να ειναι καταλυτικη........αν οντως αξιζει θα απογειωθει.....
καλη αρχη,,,,,,
Σιδεροκεφαλος και συγχαρητηρια!!πολυ καλη επιλογη!!
Σε πολυ καλη ηλικια με κάλα αποτελεσματα στις ομαδες που πηγε!
Πανω απο όλα με πολυ σταδιακα βήματα στη καριέρα του που δειχνει οτι δεν είναι φυτεμένος αλλα κάνει δουλεια και σταδιακα ανεβαίνει τα σκαλοπάτια!
Καλη του επιτυχία!
Μπραβοοοοοοοοο καλορίζικος ., χαίρομαι πολύ για εσένα ρε φιλαράκι σιγά σιγά παίρνεις αυτό που αξίζεις και παραπάνω εύχομαι γιατί έτσι πρέπει