Στην Ελευθερούπολη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κατέκτησε η ΑΕΚ. Περίπου 200 οπαδοί είχαν την ευκαιρία να το δουν και να φωτογραφηθούν με αυτό, σε μια εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας των τοπικών αρχών.
Το πρωί της Κυριακής το τρόπαιο βρέθηκε στη Νέα Καρβάλη, μια από τις πιο γνωστές προσφυγουπόλεις της Ελλάδας, την οποία ίδρυσαν πρόσφυγες από την Καππαδοκία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!











Μπραβο στη κιτρινόμαυρη Καβαλα.Η μπλούζα που φοράει το παλικάρι της Ορίτζιναλ Καβαλας απο τις καλύτερες που εχουν βγει.Αν κυκλοφορεί ακομη ας ενημερώσει κάποιος απο Καβαλα.