Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η Γουάντα Νάρα πάσχει από λευχαιμία»

Δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία από τρεις διαφορετικές πηγές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Γουάντα Νάρα μεταφέρθηκε, εσπευσμένα, στο νοσοκομείο, με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από λευχαιμία.

Αυτό υποστήριξε ο δημοσιογράφος Χόρχε Λανάτα, από την Αργεντινή. 

Συγκεκριμένα, είπε πως η 36χρονη εκπρόσωπος του Μάουρο Ικάρντι βρέθηκε να έχει υψηλά τα λευκά αιμοσφαίρια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κάνουν νέες εξετάσεις και να διαπιστώνουν πως η Γουάντα Νάρα πάσχει από λευχαιμία.

Ο δημοσιογράφος διαβεβαιώνει πως έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία από τρεις διαφορετικές πηγές και τονίζει πως οι συγγενείς της Γουάντα Νάρα έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους ενός ιατρικού κέντρου το οποίο ειδικεύεται για την περίθαλψη ατόμων που έχουν διαγνωσθεί με λευχαιμία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ