Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Κούτσκα έπαθε... Σουάρες και δάγκωσε αντίπαλο (VIDEO)

Αποβλήθηκε ο μέσος της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Την Τετάρτη, σε αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχτηκε την Εσπεράνζ του Λουξεμβούργου και, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε με δέκα παίκτες.

Ο λόγος είναι διότι, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Γιοράι Κούτσκα έπαθε... Λουίς Σουάρες. Έπειτα από μαρκάρισμα που δέχθηκε στο ύψος του κέντρου, ο μέσος της Σλόβαν Μπρατισλάβας έπεσε στο έδαφος και αφού ο αντίπαλος βρέθηκε πάνω του τον δάγκωσε στον λαιμό, με τον διαιτητή να τον αποβάλει.

Το μυαλό όλων των ποδοσφαιρόφιλων πήγε στο Ουρουγουάη-Ιταλία, στο Μουντιάλ 2014, όταν ο Λουίς Σουάρες είχε δαγκώσει τον Τζόρτζιο Κιελίνι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ