Ο Ντονάτο Ντι Κάμπλι, πρώην ατζέντης του Μάρκο Βεράτι επικρίνει έντονα τη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν.
«Στο Παρίσι οι παίκτες είναι φυλακισμένοι, δεν κάνουμε ποτέ ό,τι θέλουν, αλλά αυτό που θέλει ο σύλλογος. Είναι φυλακή και υπάρχει εκβιασμός!», αναφέρει σε συνέντευξη στην Relevo.
«Είχαμε αποφασίσει να πάμε στην Μπαρτσελόνα», θυμάται. «Προφανώς δεν άρεσε στον εμίρη. Ο Αλ Κελαϊφί μού είπε, μάλιστα, ότι αν συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, ο Βεράτι θα με άφηνε. Και αυτό έγινε. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάρκο φοβήθηκε, δεν θα το παραδεχτεί, αλλά έτσι είναι», προσθέτει.
«Η εμπειρία μου μαζί τους είναι πολύ κακή», τονίζει. «Τους ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα, είναι ένας σύλλογος που δεν έχει ψυχή. Δεν σε αφήνουν να φύγεις γιατί ο Αλ-Κελαϊφί πιστεύει ότι όλα μπορούν να αγοραστούν και ότι μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο μόνο με χρήματα. Αλλά έχουμε ήδη δει ότι αυτό δεν είναι δυνατό», καταλήγει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

