Μήνυμα για τα F-16 έστειλε στις ΗΠΑ ο Ταγίπ Ερντογάν, στη συνέντευξη μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, και αφότου ήρε το βέτο για την ένταξη της Σουηδίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Υποστήριξε, προκαλώντας εντύπωση, ότι «ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε τα μαχητικά κατά της Ελλάδας και ούτε θα το κάνουμε», ενώ εστίασε στην ανάπτυξη ενός θετικού κλίματος στην Αθήνα.
Ειδικότερα, στη συνέντευξη Τύπου του Τούρκου προέδρου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε πως η Τουρκία σκοπεύει να αποκτήσει περισσότερους φίλους παρά εχθρούς στο μέλλον και αναφέρθηκε στην προοπτική αγοράς των F-16 από τις ΗΠΑ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!