Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Χαρίτσης. Στηρίζει Αχτσιόγλου

Τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε με ανάρτησή του ο Αλέξης Χαρίτσης, που ανακοίνωσε ότι παρά τις προτάσεις συντρόφων του, ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα.

«Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου επιχειρεί ακριβώς να εκφράσει την βούληση για μια ουσιαστική επανίδρυση του χώρου μας, την ανάγκη να ανανεώσουμε την στρατηγική και το περιεχόμενο της πολιτικής πρότασής μας, να αφουγκραστούμε τις ζωτικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, να συντονιστούμε με τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας μας. Θα την υποστηρίξω ολόθερμα», τονίζει στην ανάρτησή του.

Ο κ. Χαρίτσης, που είναι το δεύτερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον Νάσο Ηλιόπουλο, που δηλώνει ότι θα στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου, αναφέρει ότι το κόμμα του βρίσκεται στην πρόκληση μιας ουσιαστικής νέας αρχής, με στόχο ένα σύγχρονο κόμμα της ευρωπαϊκής Αριστεράς, πολυσυλλεκτικό και ταυτόχρονα αιχμηρό.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους συντρόφους του που «εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, καλώντας με να διεκδικήσω την προεδρία του κόμματός μας. Τους ευχαριστώ θερμά. Η εκτίμησή τους με τιμά και με συγκινεί. Έχω αποφασίσει όμως διαφορετικά. Δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Ταυτόχρονα δεσμεύομαι ότι θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα συλλογική μας πορεία».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ