Το καλοκαίρι του 2022, η Μπάγερν Μονάχου έδωσε 40 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ και πήρε τον Σαντιό Μανέ.
Ένα χρόνο αργότερα, η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι διατεθειμένη να πουλήσει, στη μισή τιμή, τον Σενεγαλέζο ακραίο επιθετικό, προκειμένου να μπορέσει να αγοράσει τον Χάρι Κέιν.
Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν, όμως, οι δυο προτάσεις που κατέθεσε απορρίφθηκαν από τη Τότεναμ. Η πρώτη προσφορά ήταν στα 70 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους, ενώ, η δεύτερη ξεπερνούσε τα 80 εκατομμύρια.
Η Μπάγερν επιμένει, τη στιγμή που η Τότεναμ δεν συζητάει ενδεχόμενο πώλησης του 29χρονου Κέιν, με λιγότερα από 140 εκατομμύρια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

