Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ντε Λαουρέντις για Οσιμέν: Μόνο η Παρί μπορεί να πληρώσει και να τον πάρει

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ξεκαθάρισε ότι μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να αντέξει την απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν, ενώ και αυτή θα πρέπει να... περιμένει

Τα πράγματα στη... θέση τους έβαλε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις όσον αφορά τους μνηστήρες του Βίκτορ Οσιμέν!

Ο πρόεδρος της Νάπολι σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sport Mediaset, τόνισε ότι η μοναδική ομάδα που μπορεί να αντέξει οικονομικά την απόκτηση του Νιγηριανού είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ακόμα και αν πληρώσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, η πρόταση της θα αξιολογηθεί.

Και αυτό, διότι ο Ντε Λαουρέντις έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι ο Οσιμέν, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στη Νάπολι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο μόνος σύλλογος που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον Βίκτορ Οσιμέν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, εάν ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί θέλει να ξοδέψει αυτό το ποσό, περιμένουμε και μετά αξιολογούμε. Προσωπικά πιστεύω ότι θα μείνει», είπε, χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ