Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μετράει μέρες στο Μαϊάμι ο Πισάρο (VIDEO)

Ο Μεξικανός χαφ προπονήθηκε σήμερα με την Ιντερ Μαϊάμι και μίλησε για πρώτη φορά με τον Τάτα Μαρτίνο – Τι γράφουν στην Αμερική για το μέλλον του Ροδόλφο Πισάρο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ημέρες μετράει στην Ίντερ Μαϊάμι ο Ροδόλφο Πισάρο, όπως γράφουν και σήμερα στην Αμερική. Ο Μεξικανός χαφ έδωσε κανονικά το «παρών», ως όφειλε, στην προπόνηση της ομάδας του και μάλιστα είχε και τετ α τετ με τον νέο τεχνικό της Ιντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο στην «πρεμιέρα» του ως προπονητής του συλλόγου.

Στην Αμερική γράφουν σήμερα (11/7) πως ο Πισάρο είναι πιθανό να παραμείνει στην Ίντερ Μαϊάμι μέχρι και το Σάββατο και να παίξει κόντρα στην Σεντ Λούις Σίτι εκτός έδρας. Αυτό πάντως θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ώρα.

Η ουσία είναι πως ο Πισάρο μετράει ημέρες στο Μαϊάμι, ακόμη και να παίξει το Σάββατο θα είναι το τελευταίο του ματς με την Ίντερ Μαϊάμι, όπως λένε με σιγουριά στην Αμερική. Επίσης σήμερα ο σύλλογος ανακοίνωσε τον τρόπο που οι οπαδοί τους θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να απολαύσουν την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι την Κυριακή (16/6).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ