Το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, μια μεταγραφή, για την οποία μάθατε πρώτοι μέσα από το aek365.
Μετά την ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στράφηκαν εναντίον του διεθνή γκαρντ, χαρακτηρίζοντάς τον "ψεύτη" και "προδότη".
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της, η Θύρα 7 σημειώνει τα εξής:
"Αφού σε φωνάξαμε έξω και καθίσαμε, μας ευχαρίστησες για όλα και ΕΙΔΙΚΑ για την στήριξη που σου παρείχαμε στις δύσκολες στιγμές ΣΟΥ! Μας είπες ότι θέλεις να μείνεις πιο πολύ απ' όλους, απλά έχεις πρόβλημα επειδή κατά την άποψη σου, δεν σε βάζει ο Μπαρτζώκας αρκετά.
Εμείς σου δηλώσαμε ότι πάνω απ' όλα ΠΑΝΤΑ είναι η ΟΜΑΔΑ και ότι επιθυμούμε να βρείτε την χρυσή τομή με τον προπονητή μας, τον οποίο φυσικά και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! Εσύ έβαλες το ΕΓΩ σου πάνω απ' την ομάδα! Ο κύριος λόγος που είσαι ΨΕΥΤΗΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ αλλά και ΛΙΓΟΣ σαν άντρας ειναι πως όταν σου είπαμε, πως και αν δεν τα βρεις με τον προπονητή μας, ΔΕΝ θέλουμε να πας στον Παναθηναϊκό ,εσύ πετάχτηκες νευριασμένος από την καρέκλα και είπες ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα πήγαινα ούτε για 10 εκατομμύρια ευρώ!
Εμείς σου απαντήσαμε ότι αυτά τα έχουμε ξανακούσει και να μην είσαι απόλυτος. Εσύ δήλωνες ότι προδότης δεν υπήρξες ποτέ και ότι άφησες λεφτά για να έρθεις στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ολα τα παραπάνω, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι όλο αυτό τον καιρό έπαιζες ΘΕΑΤΡΟ, ότι ΜΙΛΑΓΕΣ με τους εχθρούς μας καιρό πριν και πούλαγες ΠΑΡΑΜΥΘΙ σε εμάς και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού...
Αδιάφορο μας είναι ότι πήγες στον Παναθηναϊκό, έτσι και αλλιώς με βάση τις προσφορές, η διοίκηση και ο προπονητής μας στην πραγματικότητα σε ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εύχομαι να πάρει την Ευρωλιγκα ο Σλου να δω μετά ποιος θα σας φταίει.
Μπαγεβιτς,Μανωλας,Σωκρατης,Λαζαρος,Σπανουλης,Νικοπολιδης και αλλοι τοσοι "αδιαφοροι..." οπως τους ονομαζαν... και στο κατω κατω αφου εσεις τον απορριψατε τι εχετε σκασει απο χθες βρε υπαλληλοι????
Ακριβώς όπως τα λες αδερφέ μου!!! Μόνο ΑΕΚ!
Κουληδες όλα εδώ πληρώνονται τώρα δεν είναι επαγγελματίας είναι προδότης.....ρε ουστ κοπριτες