Τέλος και τυπικά από την Μπασκόνια ο Τόμπσον, αφού όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα ο Αμερικανός άσος πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του και έμεινε ελεύθερος από τους Βάσκους.
Ο Τόμπσον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές, με τη μετακίνηση του Αμερικανού άσου στην πρωταθλήτρια Τουρκία να επισημοποιείται άμεσα.
Ο Τόμπσον θα είναι ο αντικαταστάτης του Βασίλιε Μίτσιτς στην Εφές, μετά τη μετακίνηση του «Βάσα» στο ΝΒΑ και τους Θάντερ, με τον Αμερικανό άσο να υπογράφει στην ομάδα του Ερντέμ Τσαν για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο 29χρονος πλέι μέικερ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος με την Μπασκόνια στην Euroleague, μετρώντας 12,6 πόντους, 6,7 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ μέσο όρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

