Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έτοιμη η Ρεάλ να δώσει τα 200 εκ. για τον Εμπαπέ

Αποφασισμένη η ομάδα της Μαδρίτης να κάνει δικό της τον Γάλλο φορ

Ο Χοσέπ Πεδρερόλ, παρουσιαστής της εκπομπής Chiringuito, αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να δώσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, που ζητάει η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ξεκαθάρισε ότι θα το εξαντλήσει, αλλά, έκανε σαφές ότι δεν θα ενεργοποιήσει την επέκταση για άλλον ένα χρόνο.

Από τη μεριά της, η Παρί δεν δέχεται κάτω από 200 εκατομμύρια, προκειμένου να πουλήσει τον Εμπαπέ, είτε αυτό το καλοκαίρι, είτε τον Γενάρη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον 24χρονο, έχει συμφωνήσει μαζί του και, πλέον, εμφανίζεται έτοιμη να πληρώσει το ποσό που ζητάει η Παρί.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ