Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Ελλάδας με 5-4 από τη Νορβηγία στην πρεμιέρα του EURO U19, τόνισε ότι δεν δικαιολογείται η εμφάνιση και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο καθόρισε και την τελική έκβαση της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Θέλω πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη για την εικόνα μας στα πρώτα 45 λεπτά. Δεν είναι αυτή η ποιότητα της ομάδας μας. Πληρώσαμε όλα μας τα λάθη από μια εξαιρετική ομάδα. Σίγουρα το γρήγορο γκολ μας επηρέασε ψυχολογικά και χάσαμε την συγκέντρωση στο πλάνο μας και την τακτική μας αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε τίποτα την εικόνα και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο α΄ ημίχρονο και τώρα οφείλουμε να αντιδράσουμε.
Σίγουρα κρατάμε πολλά θετικά στοιχεία από το δεύτερο ημίχρονο. Την αυταπάρνηση των παικτών που πίστεψαν ότι δεν τελείωσε τίποτα παρά το άσχημο αποτέλεσμα, τη μαχητικότητα που δείξαμε και το αγωνιστικό πνεύμα. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι με την Ισπανία ώστε να μην παρουσιάσουμε ποτέ ξανά τέτοια εικόνα όπως αυτή του πρώτου ημίχρονου και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να μπούμε στη μάχη της πρόκρισης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

