Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βγάζει τα τανκ στους δρόμους ο Μακρόν για τα επεισόδια μετά τη δολοφονία 17χρονου από αστυνομικό

Τρίτη μέρα διαδηλώσεων και επεισοδίων σε πολλές πόλεις της Γαλλίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι διαδηλώσει και οι ταραχές σε πολλές πόλεις της Γαλλίας μετά τη δολοφονία του 17χρονου Ναέλ από πυρά αστυνομικού στην Ναντέρ. Η πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων υπό τον Εμανουέλ Μακρόν ότι θα αναπτυχθούν τεθωρακισμένα οχήματα για την αντιμετώπιση των επεισοδίων σε πολλές πόλεις της Γαλλίας.

Θα αναπτυχθούν επίσης «πρόσθετες κινητές δυνάμεις», αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), προσθέτοντας ότι «εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας που ενδέχεται να ενέχουν κινδύνους για τη δημόσια τάξη ανάλογα με την τοπική κατάσταση» απαγορεύτηκαν.

Ο υπουργός Εσωτερικών ζήτησε από τους περιφερειάρχες να διακόψουν την κυκλοφορία των λεωφορείων από τις 21:00 το βράδυ σε όλη τη χώρα και «να λαμβάνουν συστηματικά εντολές απαγόρευσης πώλησης και μεταφοράς» πυροτεχνημάτων, κουτιών βενζίνης, οξέων και εύφλεκτων/χημικών προϊόντων.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπους-ντου-Ρον απαγόρευσε οποιαδήποτε διαδήλωση στο κέντρο της Μασσαλίας την Παρασκευή. Το Reuters αναφέρει ότι όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Μασσαλία θα σταματήσουν επίσης από τις 19:00 τοπική ώρα.

 

Πηγή ΦΩΤΟ (Αρχείου): wallpaperflare




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ